Top

Uitleg

Dank voor uw bezoek aan onze webwinkel!

Op de 'Home' pagina ziet u in een menu balk o.a. 'Home' , 'Over ons' , 'Contact' etc. en dat spreekt voor zich neem ik aan...

In het midden wat tekst en clubartikelen van Ajax, Feyenoord en PSV en de links van de andere clubs waar we één of meer fanartikelen van hebben en daaronder namen en hun links naar de buitenlandse clubs waarvan wij één of meer fanartikelen kunnen leveren.

Aan de linkerkant ziet u de verschillende rubrieken van ons 'Assortiment'. Fanartikelen Nederlandse Clubs en daaronder Fanartikelen Buitenlandse Clubs en daar weer onder Copa Shirts rubriek en Toffs (replica shirts) en daaronder Voetbal diversen (niet club gerelateerd). Deze komen op iedere pagina terug...

Enkele clubs zijn weer onderverdeeld in sub categorieën zodat u makkelijk kunt vinden waar u naar zoekt.

In de linkerkolom ziet u ook een zoekmachine voor onze webwinkel waar u simpel een artikel kunt opzoeken... 

Ook aan de linkerkant van de site onder de Zoek mogelijkheid vindt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief (vaak extra Voucher Codes = Korting codes) en daar weer onder onze tweets op Twitter met ook andere Social Media.

Aan de rechterkant vindt u de inhoud van het winkel wagentje en wat nieuw is in onze webwinkel. Daaronder de Deal van de Dag die regelmatig online is. Daar weer onder onze 'normale' aanbiedingen.

Helemaal onderop vindt u o.a. de disclaimer, Algemene Voorwaarden en Privacy Statement 

Mocht u iets absoluut niet kunnen vinden neem dan gerust contact met ons op (zie 'Contact')

Veel plezier met winkelen...

Anna


@Versturen