Top

Betaalmethodes
iDEAL gaat bij deze webwinkel via SISOW met vele mogelijkheden via een betrouwbare verbinding en met o.a. MisterCash....

Als u er voor kiest om te betalen via iDEAL (internetbankieren) wordt u vanaf onze site automatisch doorverwezen naar de site van iDEAL waar u kunt inloggen bij uw eigen bank. Nadat u uw bank opdracht heeft gegeven om het bedrag over te maken nemen wij uw bestelling per direct in behandeling.
Klik hier voor meer informatie over iDeal en het overzicht van de deelnemende banken. 


U ontvangt na uw bestellingsopdracht een factuur op uw e-mailadres. U dient dan het bedrag via uw bank of giro over te maken op onze Rabobank IBAN rekening NL08RABO0167788280 t.n.v. MFDSHOP te Oudega onder vermelding van het ordernummer dat u van ons ontvangt bij de bestelling. Als u voor Overschrijving kiest wordt alles duidelijk tijdens het bestel- en betaalproces. Rond uw overschrijving zo snel mogelijk af. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling in behandeling genomen en u krijgt ook van ons bericht via e-mail als wij de betaling binnen hebben.

Let op! Dit kan enige dagen in beslag nemen wat betekend dat het door u bestelde product die dagen niet gereserveerd is voor u tenzij u een bevestiging geeft dat u de betaling heeft gedaan.

U kunt ook betalen via PayPal. U vindt dit bij het betaalproces en ook dit is in een veilige omgeving en automatisch. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan is ons PayPal account [email protected]
Vermelding van webwinkel en ordernummer is dan van belang daar wij meerdere webwinkels hebben.

NOTE: 

Uw order wordt verwerkt zodra de betaling is bijgeschreven of u langs komt om het bestelde af te halen en ter plaatse het factuurbedrag te betalen.
Tot die tijd is het mogelijk dat bij andere webwinkels dit product wordt verkocht en u dus naast het net vist zoals dat zo mooi heet. Een berichtje is hier van belang via e-mail [email protected] als de betaling wat later gebeurt.

Via iDEAL ( en voor landen buiten Nederland DirectEbanking etc.) is dat het snelst want wij krijgen via onze provider Sisow direct bericht als een iDEAL betaling gelukt is en gaan dan ook direct over tot het uit de voorraad nemen van dat artikel of die artikelen die u besteld heeft.
Voor PayPal idem dito: de betaling is pas rond als wij van PayPal bericht hebben gekregen dat de betaling in orde is. Soms kan dit enkele dagen in beslag nemen...